Ny bluffkräm ute?

När ”Platinum Beaute” krämens försäljning minskat drastiskt och det dåliga ryktet förstärkts om att det är en stor bluff, ja då dyker en ny ”undergörande” kräm upp, ”Perlelux”. 

Om man försöker googla på Perlelux+ bluff eller lurendrejeri så dyker bara sidor upp som lovordar krämen. Snacka om att ha garderat sej med etiketter, sökord och adwords och skapat sidor som lovordar krämens effekter. 

Men snart kommer det nog att dyka upp annat, de lurade och besvikna kvinnorna är inte tysta idag. För än har den inte uppfunnits, krämen som gör dej ”rynkfri på 4 minuter” eller på några dagar och kommer nog aldrig att göra det heller. 

Men man kan vårda sin hy med naturliga oljor, utan kemikalier och konstgjorda, raffinerade råvaror. Man kan även äta sej till en bättre hy. 

Vill du veta mer om naturlig hudvård så kan du titta in hos Dalaglitter. Varje tisdag jämna veckor mellan 11-13 finns vi i salongen på Björnbärsgården 3 hos hårsalongen ”Klipp & Lock”. (Ej vecka 44 pga höstlov) Då kan du få veta mer om de hudvårdsprodukter vi använder och rekommenderar. Så ofarliga att man kan äta dem ☺️ Vi skickar även hudoljor på postorder. Skicka mejl om du vill få mer info om produkter och om ekologisk hudvård.  info@dalaglitter.nu

Du kan även boka en behandling på denna länk: Dalaglitter-Boka eller ringa direkt, 073-703 9353

Varmt Välkommen! ?

Se mer: Besvikna kvinnor som köpt bluffkrämer

Före och efterbilder. Man anar bildretuscheringen på nr 2. 

Här nedan har man lagt in ordet ”lurendrejeri” för att styra sökningar på ordet till en sida med positiva omdömen.