Infrabastu, värme som renar

Infrabastu, skön värme och  bra för lymfsystemet

En infraröd bastu beskrivs enklast som en lågtemperatursbastu som ger samma värmekänsla som den värme vi får av solen. Strålningsvärmen från infrabastu värmer upp kroppen direkt och inte genom luften. Infrarött ljus har förmågan att direkt tränga in genom kroppens vävnader till ett djup av 4-5 cm. Man svettas ungefär 2-3 ggr mer än i en traditionell bastu men värmen blir inte lika tung som vanlig bastu.

Detta leder till positiva effekter för muskler och leder samt hjärt-/kärlkonditionen. Genom ett förbättrat lymfflöde bidrar det också till att minska svullnader och inflammationer.

En bastusession befriar också kroppen från olika föroreningar, vilket kan förbättra immunförsvaret och öka vitaliteten. Huden får förbättrad spänst och friskare färg.

Under en bastubehandling på 30 minuter kan du förbränna ca 600 kalorier. Detta kan variera utifrån kroppens kondition i värme, dvs hur mycket svett kroppen kan producera. Genom att värmen penetrerar fettcellerna på djupet bidrar det också till att minska celluliter.

En session startas och avslutas med ört-te eller vatten för bästa effekt.   Lymfmassagekunder erhåller rabatt på infrabastubesök .

Infrabastun finns i liten mysig lokal där ni får vistas själva den bokade tiden. Tid i bastun är ca 45 minuter. Tid för dusch och ombyte tillkommer.

Priser per person: 

Engångstillfälle Infrabastu 45 min 250:- inklusive dryck (10% Rabatt för Lymfmassagekunder)

4 gånger-kort ca45 min/gång plus tid för dusch och relax 700:-

Tillgång till dusch, handdukar, schampo, balsam och duschkräm.

Boka Spa-kväll med infrabastu, tid ca 3 timmar med 2 – 4 personer. Te och citronvatten ingår. Egen förtäring får medtagas. 260kr/person. Startar med ett skönt fotbad.

Bokas på tel: 073-703 93 53

eller mejl, info@dalaglitter.nu

Infrabastu med plats för två personer.

Kunder som bokat Lymfmassage erhåller rabatt på Infrabastu, 40 minuters sittning. Medtag egen handduk.